Sokan kérdezték, melyek azok a technológiák, amiket egyszerre vetünk be az alakformálás és bőrszépítés érdekében.

Íme a lista:

Séta

Bármilyen minimális testmozgás elősegíti az alakformálást, még ha nem is megerőltető. Sétálni, futni bárkinek szabad, főleg, ha ezt megfelelő terepen teszi. (betonon tilos!) Ha ezt a mozgást kombináljuk a többi eljárással biztosak lehetünk a kiváló eredményben!

Vákumhatás

A kabinban való sétálás közben a test a mellkas alatt nyomás alatt van, vákumhatást generálunk. A vákum jótékony hatása az anyagcsere élénküléséhez és a salakanyagok jobb lebontásához vezet. A vákum feszesítő hatása révén a zsírsejtek egy jelentős részének burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyva a nyirokkeringésbe jut, onnan a méreganyagokkal együtt távozik. Sokaknak probléma a fogyás utáni petyhüdt esetleg lógós bőr. Erre szintén megoldást jelent a vákum, ami aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így a bőr feszesebb lesz. A vákum a séta közben javítja a vérkeringést, elősegíti a salakanyagok és a felesleges víz távozását. Simává, feszesség válik a bőr.

Ózongenerátor

A testzsír szén,hidrogén és oxigén molekulából áll össze. A test súlycsökkentésre azért alkalmazható az ózon, mert plusz oxigén molekulát juttatunk be a bőrön át a zsírsejtekbe, így az megbontja a zsírsejtet hidrogén és oxigén molekulára,  ami vizelet által távozik a testből vagy szén és oxigén molekulára, ami izzadás által távozik a testből. Az ózon ezen kívül rendkívül jó baktérium és gombaölő hatással bír.

Infrahő

Az infrahő hatására az infrasugarak behatolnak a bőr alá,így a testet belülről felmelegítve fejti ki pozitív hatását Testünk belsejében érezzük a hőt, mert a meglegítő hatás a bőr mélyebb rétegeiben keletkezik. Ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigén ellátása is javul. Az infrahőterápia a sejtek anyagcseréjének javulását, a narncsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását segíti elő (pl infraszauna is a méregtelenítő hatása miatt közkedvelt). Ezek kívül elősegíti az izzadással történő testmozgást már 30 perc alatt, ami a fogyás egyik alappillére.

Kollagénfény

25 éves kor felett testünk kollagén termelése kezd lecsökkenni és látható tüneteket produkál a bőrön. A kollagénfény terápia eszköze egy speciális tartományban sugárzó beépített fénycső, ami a bőr mélyebb rétegeibe hatolva serkenti a  kollagén újratermelődését és gyulladáscsüökkentő hatást fejt ki. A kollagénrostok újra működőképessé válnak, a bőr visszanyeri rugalmasságát, vízmegkötő képességét.

Aromaterápia

Bizonyos illatok képesek a szervezetben erőteljes reakció kiváltására és képesek serkenteni az agy érzelmi illetve gyógyító központját. Értékes virágokból kinyert illóolajat használunk fel, melyet párologtatással juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek sokféle jótékony összetevőt tartalmaznak, melyek a bőrszépítést támogatják illetve mentálisan segítenek bennünket.

Színterápia

Különböző színek, különböző hangulatokat váltanak ki belőlünk. Fontos, hogy a célhoz vezető úton jól érezzük magunkat, pozitív energiával töltődjünk fel. A színeknek gyógyító , stimuláló hatása van, mely csökkenti a stresszt, támogatja az erőközpontot, pótolja az elveszett energiát. Sárga: derűs érzést kelt, piros: öntudatosság, zöld: nyugtató, kiegyensúlyozó, kék: koncentráció fokozó.

Zene és Interaktív szimulátor

Fontos, hogy az alakformálás ne egy kedvtelenül, „muszáj”-ból elvégzett, kötelező dolog legyen!  Mentális kikapcsolódásunkat elősegíti az interaktív szimulátor (séta közben különboző tájak vetítése)  vagy akár a zene, ami eltereli gondolatunkat a felesleges szorongástól, aggódástól így testünk a feladatra tud koncentrálni.