Az “AREC”-therápia orvostudósok szabadalma (védett hazánkban, Európában és az U.S.A.-ban), akik a sóbányák évezredes pozitív tapasztalatai alapján elindulva mesterséges körülmények között – az inhalációs teremben – modellezik a sóbányák mikroklímáját, de attól hatszor intenzívebben. (Amíg a sóbányákban egy eredményes kúra teljesítéséhez húszszor hat óra szükséges, addig nálunk húszszor egy óra).

A légtérben natúr bányasó lebeg, de különleges állapotban: a szemcsenagysága 0,5 és 5 mikron közötti és ionizált. Vagyis nem molekuláris nátriumclorid, hanem nátrium és klór ionok. A szemcseméret azért fontos, mert a sónak le kell jutnia a kishörgőkbe, melyeknek a “bejárati ajtaja” mindössze 5 mikron átmérőjű. Az ionizáció pedig növeli az eljárás hatásfokát. Ezeknek a technikáknak köszönhetjük, hogy valóban mi vagyunk a legjobbak.

A készülék rendelkezik az ÁNTSz-től klímabemérési jegyzőkönyvvel, a módszerről referenciákkal szolgálunk tudósoktól,  tudományos fórumoktól. Az eljárásról tudományos leírással rendelkezünk!

A száraz sóterápia során a sót nem párologtatják, hanem a természetes kősó szóródik szét a levegőben. A só részecskék mérete 1-5 mikron átmérőjű, melyek igen mélyre képesek bejutni a tüdőben, hisz nem tapadnak hozzá a nyálkahártyához. Ezután a belélegzett só magához vonzza a szennyeződéseket a tüdőben, majd köpet formájában távozik a szervezetből.

Válassza Ön is a sóterápiát, mely a lehető legnagyobb segítségére lesz a különböző légzőszervi megbetegedésekkel szemben! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!