AREC sóterápia

Hatszor eredményesebb!

Amíg a sóbányákban egy eredményes kúra teljesítéséhez húszszor hat óra szükséges, addig nálunk húszszor egy óra!

Milyen betegségek esetén javasolt az AREC-sóterápia?

 • Tüdőasztma (Asthma bronchiale)
 • Allergiás fulladás (Rhinitis allergica)
 • Légcsőhurut (Krónikus bronchitis)
 • Pikkelysömör (Psoriasis)
 • Melléküreg gyulladások
 • Szénanátha
 • Száraz köhögés
 • Mindenféle légúti allergia
 • Hörghurut
 • Krupp
 • Pikkelysömör
 • Ekcéma
 • Melléküreg gyulladás
 • Dohányzás okozta problémák
 • COPD

Miért jobb az AREC a többi sóterápiánál?

Az “AREC” – terápia a fulladós betegségek első számú rehabilitációs eljárása. Sikerének titka egyedülálló technológiájában rejlik.

A légtérben natúr orvosi só lebeg, de különleges állapotban: a szemcsenagysága 0,5 és 5 mikron közötti és ionizált. Vagyis nem molekuláris nátriumclorid, hanem nátrium és klór ionok. A szemcseméret azért fontos, mert a sónak le kell jutnia a kishörgőkbe, melyeknek a “bejárati ajtaja” mindössze 5 mikron átmérőjű! Egyébként a só nem jut el a szükséges helyre! Az ionizáció pedig növeli az eljárás hatásfokát. Ezeknek a technikáknak köszönhetjük, hogy valóban az AREC a legjobb!

Másik nagyon fontos kérdés, hogy ez a só tud-e lebegni a légtérben és ha igen, akkor meddig tud stabilan lebegni a levegőben, hogy az a páciens által belélegezhető legyen! Hiszen ha a só földön van például, azt soha nem fogjuk belélegezni!

Az AREC szobában 60 percig is stabilan kitart a sólebegés!

Kérdéses, hogy egyéb megoldásoknál (pl.: sótömbök egy szobában, vagy pl. a sóhomokozók ill. a többi sógenerátor) ez a sólebegés meddig marad stabil.

Nehézlégzés időtartamának változása

Garancia a minőségre: Orvostudósok fejlesztésével és ajánlásával

Az AREC a legjobb szakvélményekkel büszkélkedhet, többek között a Debreceni Egyetem Orvosi Karának Kutatásetikai Bizottságától, továbbá Dr. Szilasi Máriától, a Tüdőklinika professzor asszonyától és néhai Dr. Mihóczy László egyetemi tanártól, valamint Dr. Gönczi Ferenc gyermek pulmonológus megyei szakfelügyelőtől. A Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium pedig kiegészítő eljárásként javasolja.

Garancia a minőségre: Hazánkban csak az AREC-nek áll rendelkezésre az ÁNTSZ-től klíma bemérési jegyzőkönyv és csak a gyártójuknak van testülettől származó szakvéleménye, valamint egyéni vélemények és vizsgálati eredmények országos tekintélyű – és ezért hiteles – szakemberektől.

Az eljárás feltalálója a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagja.

Terápia előtti gyógyszerfogyasztás
Terápia utáni gyógyszerfogyasztás

Felnőtteknél 10-12 hónapig tartó jelentős javulást érünk el úgy, hogy 65-75 %-kal csökken a gyógyszerigény és a betegek sokkal jobban érzik magukat.

Óriási a betegnyereség.

Gyermekeknél gyakori a végleges gyógyulás.

„Bizonyíték, nem ígéret”

A bizonyíték több ezer gyermek és felnőtt, akik már részt vettek “AREC”-kúrán.

Kiváló hatásfokkal dolgozunk: egy 20 kezeléses kúrát követően gyerekeknél 1 évig tartó 80-92 %-os javulás tapasztalható.

A beteg nyeresége óriási: nincsenek rohamok, nem kell injekció, gyógyszer alig-alig vagy egyáltalán nem szükséges, nincs mellékhatás, nincs hálapénz, nincs betegszabadság! A gyermek újra sportolhat és teljes értékű emberré válik. Nos, megéri?

Betegnapok a kezelés előtt és után (Forrás: www.arec.hu)
Interjú Hunorral az AREC sóterápiás gyógyulásáról
Vendégeink véleménye az AREC-ről
BajkayPéter

Nagyon hatásosnak tartom a Fitnessreform Arec orvosi sókúráját. Allergiaszezonban a pollenallergiám sokkal gyengébb tüneteket okoz, amióta a családommal járok heti 1 alkalommal. Téli szezonban pedig a légúti megbetegedések megelőzésére használom! Alaposan átnéztem , hogy mit lehet róla tudni és elég meggyőző volt! Nekem sokkal jobban bevált, mint a többi, gyógyszeres megoldás!

Bajkai Péter az AREC-ről
VargaViktória

Kisgyerekkorom óta allergia kínoz! Áprilisban elkezdődik és több hónapon át kitart. Rengeteg mindent kipróbáltam, de a gyógyszerek elálmosítottak és a többi kezelés sem használt! Ekkor találtam rá a Fitnessreform AREC orvosi sókúra módszerére, amiről sok jót olvastam. Gondoltam kipróbálom. Rengeteget segített és most már sokkal jobban vagyok! A többi só megoldásnál nem jut el a só a kellő helyre, azaz a kishörgőkig, ezért nem használt!

Varga Viktória
TerbeKrisztina

Kisgyerekkorom óta allergia kínoz! Áprilisban elkezdődik és több hónapon át kitart. Rengeteg mindent kipróbáltam, de a gyógyszerek elálmosítottak és a többi kezelés sem használt! Ekkor találtam rá a Fitnessreform AREC orvosi sókúra módszerére, amiről sok jót olvastam. Gondoltam kipróbálom. Rengeteget segített és most már sokkal jobban vagyok! A többi só megoldásnál nem jut el a só a kellő helyre, azaz a kishörgőkig, ezért nem használt!

Terbe Krisztina

Az allergia tönkreteszi a nyaramat! Barátnőm ajánlására próbáltam ki a Fitnessreform Arec módszerét! Hatalmas a javulás gyógyszer nélkül! Újra szép nyaram lesz!

Márton Mónika
BiroBArna

Hosszú idő óta száraz köhögéssel küszködök! Mindent kipróbáltam és semmi sem segített! Aztán rátaláltam a Fitnessreform Arec orvosi sókúra módszerére. Na ez már a harmadik alkalom után bevált! Csökkentek a tüneteim és végre jobban vagyok!

Bíró Barna

Gyermekünk Marci, akit 4 hónapos korától, az első légúti megbetegedésétől kezdve viszünk Arec típusú sóterápiára. Kipróbáltunk sószobákat, sóhomokozót, de aztán rátaláltunk a Fitnessreform Arec módszerére, ami meglepő, mennyivel hatékonyabb volt. Kipróbáltuk és egyből hatott! Rengeteg jót hallottunk róla kisgyermekes ismerőseinktől. Marci most 2,5 éves, és közösségbe kerülése óta sokszor szenvedett légúti megbetegedésektől, de sokkal rövidebb idő alatt gyógyul, mint társai és egyelőre a komolyabb szövődményeket is elkerültük. Antibiotikumot nem szerettünk volna adni neki, mert a csoporttársainál sem voltak túl hatásosak. Azóta Marcinak kistestvére született, és a terhesség alatti légúti betegségek esetében saját magamon is tapasztaltam, mennyire megkönnyíti a gyógyszermentes gyógyulást. Akut (nem lázas) betegség esetén naponta-kétnaponta megyünk, ha egészségesek vagyunk, akkor ősztől tavaszig hetente 1 alkalommal járunk a “játszószobába” rendszeres családi programként. Megelőzésképpen is csak javasolni tudjuk!

Bajkay-Szűcs Júlia

Egy kúra 20 kezelést jelent, egy bevezető időszakot követően a felnőttek alkalmanként 40-60 percet, a gyerekek 25-40 percet tartózkodnak a klímateremben.

Sóterápia kezdő időpontjai hétköznap:
8:00
9:00
16:00
17:00
18:00
BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!
ÁRAK

1 alkalom: 2 000 Ft (max 50perc)
10 alkalmas bérlet: 2 alkalom INGYEN! : 16 000 Ft
20 alkalmas bérlet: 4 alkalom INGYEN! : 32 000 Ft
Testvérkedvezmény: 50% (minden testvérnek 1000 Ft / alkalom)
14 éven aluli gyermekkel 1 kísérőnek ingyenes a részvétel!

Bérleteink 1 hónapig érvényesek!
Sószoba bérlése (max 5 fő): 5000 Ft / alkalom max. 60 perc (vállalkozókat is szívesen fogadunk pl.: masszázs, gyerekfoglalkozás stb.)

Foglalj időpontot most, már 1 alkalom után is érezni fogod a változást!