Ceragem 3D

neck-pain1
  • Gerincbántalmaid vannak, amikre hatékony, valódi masszőr nélküli megoldást keresel?

  • Hosszú órákon át ülsz egész nap, merev, nyaki fájdalmaid vannak?

  • Esetleg stresszes hétköznapjaid végén keresnél egy kellemes ellazulást, amely segíti energiacsatornáidat helyreállítani, fokozza a vérkeringést és oldja a felgyülemlett feszültséget?

A Ceragem 3D egy olyan gerincnyújtó, automata termomasszázs ágy, mely egyesíti a masszázst és a Ceragem akupresszúrátTM a jádekövek és az epoxy karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshővel.

Mivel több a Ceragem, mint a többi masszázságy?

  • Gerinc letapogatás és APMS (Fejlett Projektormozgató Rendszer)
  • Intenzitás szabályozás: 6 erősségi fokozat
  • Továbbfejlesztett masszázsprogramok: stabilizáló,  energizáló, relaxáló, egészségjavító, mély alvást elősegítő, összesen 12 féle automata és manuális program
  • Ceragem zene: mély, meditatív állapot elérése természet hangjaival és klasszikusokkal
Vendégeink véleménye a FitnessReform Ceragem 3D-ről
DolhaiJudit

Nagyon nagy mozgásszervi fájdalmaim vannak! Ezért is imádom a masszázst.Régebben masszőrhöz jártam, de aztán rátaláltam a Ceragem 3D ágyra! Erre még gyakrabban tudok jönni, hiszen egy masszázs áráért 5x annyit kapok és ebben még akupresszúra és infrahő terápia is van! Elképesztő, hogy a  benne lévő számítógép beszkenneli a gerincemet és valóban a megfelelő helyeken masszíroz!

Dolhai Judit
BírónéD.Csilla

Nagyon pörgős munkám van és emiatt fizikailag és szellemileg is teljesen kimerülök a nap végére! A Ceragem 3D ágy elmulasztja a fizikai fájdalmaimat, és helyre teszi a gerincemet! Teljesen ki tudok kapcsolódni, gyakran el is alszom a kezelés alatt és új emberként, mozgásszervi fájdalmak nélkül ébredek! Fantasztikus, hogy személyre szabott masszázst kapok potom pénzért!

Dienes Csilla
BajkayPéter

Amikor csak tehetem, használom a Ceragem ágyat! Amatőr triatlonistaként rendszeresen edzek, aminek levezetéseként szerintem fantasztikusan átmasszíroz és nagyon komoly nyugtató hatása is van! Az ember szinte újjászületik!

Bajkai Péter

Hogyan működik?

A Ceragem 3D készülék először beszkenneli tested, és testsúlyod és méreteid alapján egyedi, személyre szabott masszázst nyújt a szükséges területekre fókuszálva. Ez azért fontos, mert a csigolyák mentén található izmok akupresszúrás pontjai minden embernél más és más helyen helyezkednek el.

Felszabadítja az energiacsatornákat, javítja a vérkeringést és az energiaellátást
Enyhíti a gyomorbántalmakat, görcsöket, orvosolja a húgyúti problémákat
Megszünteti a rossz tartás okozta hátfájdalmakat, enyhíti merev nyaki fájdalmakat
Csillapítja a folyamatos járás, állás okozta fájdalmakat
Enyhíti a rossz tartás és az egészségtelen életmód okozta feszültséget és stresszt

Ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melletti izmokat, javítja a vérkeringést, energiaellátást, magas fokon oldja a feszültséget és a stressz okozta problémákat.

A sugárzó infravörös hő hasznosságát kutatások igazolják; fokozza a vérkeringést az egész testben, s így egészségjavító hatással bír.

A belső projektor, a külső projektorok és az epoxy karbonlap (a fő- és a kiegészítő matracba beépített fűtőelem) optimális szintű sugárzó infravörös hőt biztosít, fokozva a vérkeringést, kellemes relaxáló érzést biztosítva.

A külső projektorok infravörös hőt sugároznak és a test minden részéhez megfelelően igazodnak.

A belső projektor végighalad a gerinc vonalán, hogy ellazítsa a gerincből kilépő idegszálakat, valamint, hogy megszüntesse a testmozgás hiánya, a rossz tartás és a rossz szokás okozta hátfájdalmakat, a görgők a nyaki akupresszúrás pontokon enyhítik a merev nyaki fájdalmakat.

A 3 és a 9 golyós projektorral való hasi masszírozás enyhíti a gyomorfájdalmakat és görcsöket,a húgyúti problémákat orvosolja, a befagyott mozgásszervek fájdalmát enyhíti.

A sugárzó infravörös hő behatol a láb izmaiba és az ízületekbe, hogy csillapítsa a folyamatos járás, állás vagy egyéb okozta fájdalmakat.

A Ceragem akupresszúra masszírozza és ellazítja az izmokat, a moxázás közvetlenül melegíti a testet, fokozza a vérkeringést és enyhíti az izomfeszültségeket.

ÁRAK

1 alkalom (40perc) 2000 Ft
10 alkalmas bérlet (40perc/alkalom): 12 000 Ft

Bérleteink 5 hétig érvényesek!

Pont erre van szükséged, ugye?

Kérj időpontot itt!