Ceragem 3D

neck-pain1
  • Gerincbántalmaid vannak, amikre hatékony, valódi masszőr nélküli megoldást keresel?

  • Hosszú órákon át ülsz egész nap, merev, nyaki fájdalmaid vannak?

  • Esetleg stresszes hétköznapjaid végén keresnél egy kellemes ellazulást, amely segíti energiacsatornáidat helyreállítani, fokozza a vérkeringést és oldja a felgyülemlett feszültséget?

A Ceragem 3D egy olyan gerincnyújtó, automata termomasszázs ágy, mely egyesíti a masszázst és a Ceragem akupresszúrátTM a jádekövek és az epoxy karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshővel.

Mivel több a Ceragem, mint a többi masszázságy?

  • Gerinc letapogatás és APMS (Fejlett Projektormozgató Rendszer)
  • Intenzitás szabályozás: 6 erősségi fokozat
  • Továbbfejlesztett masszázsprogramok: stabilizáló,  energizáló, relaxáló, egészségjavító, mély alvást elősegítő, összesen 12 féle automata és manuális program
  • Ceragem zene: mély, meditatív állapot elérése természet hangjaival és klasszikusokkal
Vendégeink véleménye a FitnessReform Ceragem 3D-ről
BajkayPéter

Amikor csak tehetem, használom a Ceragem ágyat! Amatőr triatlonistaként rendszeresen edzek, aminek levezetéseként szerintem fantasztikusan átmasszíroz és nagyon komoly nyugtató hatása is van! Az ember szinte újjászületik!

Bajkai Péter
DolhaiJudit

Nagyon nagy mozgásszervi fájdalmaim vannak! Ezért is imádom a masszázst.Régebben masszőrhöz jártam, de aztán rátaláltam a Ceragem 3D ágyra! Erre még gyakrabban tudok jönni, hiszen egy masszázs áráért 5x annyit kapok és ebben még akupresszúra és infrahő terápia is van! Elképesztő, hogy a  benne lévő számítógép beszkenneli a gerincemet és valóban a megfelelő helyeken masszíroz!

Dolhai Judit
BírónéD.Csilla

Nagyon pörgős munkám van és emiatt fizikailag és szellemileg is teljesen kimerülök a nap végére! A Ceragem 3D ágy elmulasztja a fizikai fájdalmaimat, és helyre teszi a gerincemet! Teljesen ki tudok kapcsolódni, gyakran el is alszom a kezelés alatt és új emberként, mozgásszervi fájdalmak nélkül ébredek! Fantasztikus, hogy személyre szabott masszázst kapok potom pénzért!

Dienes Csilla

Hogyan működik?

A Ceragem 3D készülék először beszkenneli tested, és testsúlyod és méreteid alapján egyedi, személyre szabott masszázst nyújt a szükséges területekre fókuszálva. Ez azért fontos, mert a csigolyák mentén található izmok akupresszúrás pontjai minden embernél más és más helyen helyezkednek el.

Felszabadítja az energiacsatornákat, javítja a vérkeringést és az energiaellátást
Enyhíti a gyomorbántalmakat, görcsöket, orvosolja a húgyúti problémákat
Megszünteti a rossz tartás okozta hátfájdalmakat, enyhíti merev nyaki fájdalmakat
Csillapítja a folyamatos járás, állás okozta fájdalmakat
Enyhíti a rossz tartás és az egészségtelen életmód okozta feszültséget és stresszt

Ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melletti izmokat, javítja a vérkeringést, energiaellátást, magas fokon oldja a feszültséget és a stressz okozta problémákat.

A sugárzó infravörös hő hasznosságát kutatások igazolják; fokozza a vérkeringést az egész testben, s így egészségjavító hatással bír.

A belső projektor, a külső projektorok és az epoxy karbonlap (a fő- és a kiegészítő matracba beépített fűtőelem) optimális szintű sugárzó infravörös hőt biztosít, fokozva a vérkeringést, kellemes relaxáló érzést biztosítva.

A külső projektorok infravörös hőt sugároznak és a test minden részéhez megfelelően igazodnak.

A belső projektor végighalad a gerinc vonalán, hogy ellazítsa a gerincből kilépő idegszálakat, valamint, hogy megszüntesse a testmozgás hiánya, a rossz tartás és a rossz szokás okozta hátfájdalmakat, a görgők a nyaki akupresszúrás pontokon enyhítik a merev nyaki fájdalmakat.

A 3 és a 9 golyós projektorral való hasi masszírozás enyhíti a gyomorfájdalmakat és görcsöket,a húgyúti problémákat orvosolja, a befagyott mozgásszervek fájdalmát enyhíti.

A sugárzó infravörös hő behatol a láb izmaiba és az ízületekbe, hogy csillapítsa a folyamatos járás, állás vagy egyéb okozta fájdalmakat.

A Ceragem akupresszúra masszírozza és ellazítja az izmokat, a moxázás közvetlenül melegíti a testet, fokozza a vérkeringést és enyhíti az izomfeszültségeket.

ÁRAK

1 alkalom (40perc) 2000 Ft
10 alkalmas bérlet (40perc/alkalom): 12 000 Ft

Bérleteink 5 hétig érvényesek!

Pont erre van szükséged, ugye?

Kérj időpontot itt!