Dr. Bártfai Liza MSc,Ph.D. – dietetikus tanácsadó

Dr. Bártfai Liza vagyok, a FitnessReform Központi Mozgásstudió dietetikus szakembere.

Több, mint 20 éve foglalkozom a táplálkozással, már az Egészségtudományi Egyetemen is táplálkozási, speciális diéták, fogyókúrák kutatásával foglalkoztam.

Bő 15 éves szakmai pályafutásom során többek között onkológiai területen dolgoztam, így betekintést nyertem a táplálkozástudományba orvosi, gyógyászati szempontból is.

A táplálkozástudomány területén tovább képezve magam számos értekezést, előadást tartottam a témában, többek között a vitaminok élettani hatásairól és az egészséges életmódról és étrendről.

Saját vállalkozásban dietetikus tanácsadóként 2015-ben kezdtem el dolgozni,

személyre szabott diéták kialakításával, vezetésével, fogyókúrák, hízókúrák megtervezésével és irányításával, illetve egészséges életmód, étrend kialakításával foglalkozom.

Szakmai pályafutásom alatt számos embernek voltam már segítségére ideális testsúlyának elérésében, akár tanácsadással, akár konkrét étrend kialakításával és levezénylésével.

dr. Bártfai Liza
dr. Bártfai Liza
dietetikai tanácsadó
„Én az életemért eszem!” - Csonkáné Krősz Veronika története

Házasságom elején 56 kg voltam. Az évek során sajnos nagyon elhíztam, sok egészségügyi problémával küszködtem. Teljesen el voltam keseredve, hiszen nem tudtam tartósan lefogyni, pedig egyre kevesebbet ettem. Az orvosok csak annyit mondtak:”Fogyjon le !”, de semmilyen segítséget nem kaptam.
Többféle diétát kipróbáltam, de mindig visszahíztam, pedig ha hiszik-ha nem, nagyon keveset ettem.
Így lettem tavaly novemberre 42 évesen, 115 kg… és rettentően elkeseredett…

Tovább olvasom…

Keress meg Te is minket problémáddal, hogy segíthessünk táplálkozásod, étrended helyreállításában!

Az alábbi gombra kattintva kérj Skype-os dietetikai konzultációra időpontot velem, és segítek ideális testsúlyod, kitűzött céljaid elérésében!