Minden ami egészség - blog

Miért hízunk meg? Elhízás, diéta: tények és titkok

Elhízás: miért pont én?

Sokszor érezted már, hogy nem eszel semmit de mégsem tudsz lefogyni? Még a levegőtől is hízol és már félsz bármit megenni? Mások tök vékonyak pedig sokkal többet esznek, mint Te?

IGEN, EZ IGAZ! TÖBBET ESZNEK! És mégis vékonyak!

Talán hihetetlennek tűnik, de igenis Te is lehetsz olyan vékony! Viszont ezen a ponton hiába a sok mellébeszélés, az üres ígéretek, a gyors fogyást ígérő szuper receptek és diéta összeállítások, tudomásul kell venned, hogy innen márpedig kitartó munka kell a sikeres és tartós fogyáshoz, ez biztos! De az is biztos, hogy utána, ha elérted célod, te is újra bármit ehetsz!

Nagyon kevés az igaz írás a fogyást illetően és már senki nem tudja, hogy kinek lehet hinni. Mindenki próbálja a business részét kihasználni. Mit kellene etetni az emberekkel, akik le akarnak fogyni…

Tovább olvasom…

„Én az életemért eszem!” – Csonkáné Krősz Veronika története

 Házasságom elején 56 kg voltam. Az évek során sajnos nagyon elhíztam, sok egészségügyi problémával küszködtem. Teljesen el voltam keseredve, hiszen nem tudtam tartósan lefogyni, pedig egyre kevesebbet ettem. Az orvosok csak annyit mondtak:”Fogyjon le !”, de semmilyen segítséget nem kaptam.

Többféle diétát kipróbáltam, de mindig visszahíztam, pedig ha hiszik-ha nem, nagyon keveset ettem.

Tovább olvasom…

Elindult az AREC sóterápia!

Az “AREC”-therápia orvostudósok szabadalma (védett hazánkban, Európában és az U.S.A.-ban), akik a sóbányák évezredes pozitív tapasztalatai alapján elindulva mesterséges körülmények között – az inhalációs teremben – modellezik a sóbányák mikroklímáját, de attól hatszor intenzívebben. (Amíg a sóbányákban egy eredményes kúra teljesítéséhez húszszor hat óra szükséges, addig nálunk húszszor egy óra).

Tovább olvasom…

Felhasznált technológiák!

Sokan kérdezték, melyek azok a technológiák, amiket egyszerre vetünk be az alakformálás és bőrszépítés érdekében.

Tovább olvasom…

Fitnessreform a TV2-n!

Wolf Kati beszélget a FitnessReform Központi Mozgásstudióban Kampf Zsuzsanna alakformáló szakértővel arról, hogy hogyan érhető el a bomba alak tavaszra!

Fitnessreform Alakformáló Stúdió nyílt Budaörsön!

Budaörsön a Szabadság út 27-ben már üzemel 3 gépünk és úgy látjuk elég nagy az érdeklődés.

Bővebben a www.kozpontimozgasstudio.hu honlapon olvashat.

Kapuváron már elindult a Cellulite Stop!

Kapuváron elindult a Roll Magic mélyszöveti masszázshenger segítségével a narancsbőr kezelés! Benne infrahőterápia a salakanyagok jobb lebontásárért, kollagényfénykezelés a bőrfeszesítésért és színterápia a mentális kikapcsolódásért.

Kiállítottunk a Health and Beauty-n!

A közismert Health and Beauty kiállításon vettünk részt SYMA csarnokban. A standunknál nagy volt az érdeklődés, sokan megálltak megcsodálni és kipróbálni a készülékeket. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, és örülünk, hogy ennyire tetszettek a gépek!

Íme egy kép a sok közül, hát mit mondjak, nem unatkoztunk! 🙂

Tovább olvasom…