Rólunk

Kedves Leendő Vendégünk!

Családi vállalkozásként egy olyan egészségmegőrző  „sziget” létrehozásán munkálkodunk, amely ötvözi a szépséget, a fittséget, ahol  a legmodernebb technológiákkal vendégeink és saját magunk is tudunk szépülni, kikapcsolódni, pihenni, gyógyulni.

Stúdiónkban a saját területükön elkötelezett, képzett kollégák munkálkodnak.

A Budaörsön található FitnessReform stúdióban mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne egészségéért tenni.

Legfontosabb számunkra, hogy akik hozzánk járnak igényes környezetben, igazán jól érezzék magukat miközben egészségükért tesznek, így mindenki elégedetten, feldobódva megy tőlünk haza.

Szeretettel várunk!

Gyere hozzánk, mert mi

• szeretettel bánunk a vendégeinkkel

• nem hagyjuk őket magukra

• igyekszünk az őket érdeklő témákat megbeszélni velük

• rugalmasan állunk a kéréseikhez

• szakmailag magas színvonalon dolgozunk

• a legmodernebb technológiákat használjuk

Miben tudunk segíteni?

• testsúlycsökkentés területén az alábbiakban állunk rendelkezésre: súlyanalízis, speciális fogyasztógépen történő mozgás, – dietetikus dr.általi étrendtervezés, – szükség esetén endokrinológus orvos közreműködése

• narancsbőr csökkentése, megszüntetése egy egyedülálló géppel
mozgássszervi fájdalmak enyhítése csoportos tornával, egyéni tornával, speciális eszközökkel (pl.: redcord, evminov pad stb.)

• mozgásszervi fájdalmak csökkentése kinesio tape fájdalomcsillapító ragasztással

• 3D Ceragem gerincnyújtó masszázságy relaxációhoz és különböző mozgásszervi fájdalmakra, valamint egyéb betegségek kellemetlen tüneteinek megszüntetésére, csökkentésére

• AREC (asztma rehabilitációs center) orvosi sókúra a légúti betegségek gyógyítására

Vendégvélemények

A nővérem rábeszélésére kerestem fel a stúdiót. Már első alkalommal megtetszett a hely és ahogy a vendégekkel bánnak. Természetesen bérletet vásároltam és reménykedve várom a végleges alakváltozásomat.

Ildi vagyok, 43 éves. Ötödik alkalommal használtam a fogyasztókabint és a narancsbőr stop gépet. Derekamból 4 cm ment le, a bőröm tapintása bársonyos és puhább lett! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a helyre! Nagyon hálás vagyok a sok segítségért és figyelmességért, amit itt kapok!

Ildi, 43 éves: "Derekamból 4 cm ment le"

Mónika vagyok, 42 éves. Most jártam itt először, Face-en találtam rájuk. Nagyon pozitív élményekkel találkoztam az edzéssel kapcsolatosan és a személyzet hozzáállása is nagyon bíztató, türelmes. Évek óta nem mozgok rendszeresen. Itt most minden egyes testrészem meg lett mozgatva, dolgoztatva! Köszönöm a lehetőséget!

Mónika, 42 éves: "minden egyes testrészem meg lett mozgatva"

Ica vagyok, 61 éves nyugdíjas. Én a narancsbőr elleni gépet és a fogyasztókabint használom. 5 alkalom után a hasam laposabb és feszesebb lett! Sok fajta gépet kipróráltam már, de egyik sem használt! Köszönöm a trénereknek hogy végre hordhatom a kedvenc ruháimat! Csak ajánlani tudom azoknak, akik fogyni és karcsúsodni szeretnének!

Ica, 61 éves: "Végre hordhatom kedvenc ruháimat"

Sziasztok! Zsuzsi vagyok 35 éves anyuka. Első alkaommal jártam a stúdióban. Barátnőm ötlete volt, hogy kipróbáljuk a gépeket. Nagyon jól éreztem magam. A gépek szuper jók! Érezhetően átmozgatnak minden izomcsoportot és ég a zsír! Nekem személy szerint tetszett és biztos, hogy vendég leszek! Köszönöm a lehetőséget!

Anitának hívnak. 4 alkalom után látványosan simul a bőröm, feszesedik és kisebb lett a felesleg a legproblémásabb helyen is, a hasamon! Kedves, személyreszabott törődést kapunk! A bőrfeszesítés mellett az állóképességem is javult! Örülök, hogy rátaláltam erre a helyre és elfogadható áron színvonalas szolgáltatáshoz jutok. Szívesen ajánlom mindenkinek!

Anita: személyreszabott törődés

Erikának hívnak, 40 éves vagyok. Szülésem után 7 hónappal kezdtem el járni! 15 alkalmon vagyok túl. Betartottam a személyzet használati ajánlásait 🙂 Eredményeim csodálatosak! Hasból 11cm, combból 7 cm-t fogytam! Átalakult az alakom! ÉN NEM MEGYEK MÁSHOVA!

Az allergia tönkreteszi a nyaramat! Barátnőm ajánlására próbáltam ki a Fitnessreform  Arec módszerét!. Hatalmas a javulás gyógyszer nélkül! Újra szép nyaram lesz!

 

Koltai Krisztina a CelluStopról

Ingyenes próbán vettem részt. Nagyon tetszettek a gépek és a gyakorlatok, a személyzet pedig rendkívül segítőkész, barátságos volt. Jövök újra!

Nelli, 42éves: "Jövök újra!"
MurbánRita

Véleményem: 3. bérletemmel járok hozzátok , sokkal jobb a közérzetem! Több cm-rel csökkent a combom és a hasam körmérete! A cellulit is látványosan kevesebb. Nagyon barátságos-családias a hangulat és az időpont foglalásnál is rugalmasak vagytok! Mindig szeretettel fogadtok! Már a lányom is ide jár velem edzeni :-)

Murbán Rita, teljes alakformálás, dietetika
DienesAnett

Sokáig kerestem olyan gépet, ami végre tényleg segít a bőrszépítésben és az alakformálásban! Végre megtaláltam! Nekem nagyon tetszik, hogy vákuum, infra, aromaterápia és ózongenerátor is segíti a csinosodásomat. Sokkal hamarabb látom az eredményeket, pedig minden új dolgot szívesen kipróbálok! Más kezelések nem voltak hatékonyak és sokkal többe is kerültek!

Dienes Anett
BírónéD.Csilla

Nagyon pörgős munkám van és emiatt fizikailag és szellemileg is teljesen kimerülök a nap végére! A Ceragem 3D ágy elmulasztja a fizikai fájdalmaimat, és helyre teszi a gerincemet! Teljesen ki tudok kapcsolódni, gyakran el is alszom a kezelés alatt és új emberként, mozgásszervi fájdalmak nélkül ébredek! Fantasztikus, hogy személyre szabott masszázst kapok potom pénzért!

Dienes Csilla

Mariann vagyok 37 éves. 7 alkalom után észrevettem, hogy a bőröm feszesebb és a popsim formásabb lett! Az Otochilinek köszönhetően pedig a hasam laposabb lett. A trénerek nagyon kedvesek és segítőkészek! Köszönöm nekik! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Mariann, 37 éves: "a bőröm feszesebb és a popsim formásabb lett"

Az ingyenes próba lehetősége vonzott ide. Nem bántam meg! Több gépet kipróbáltam, közben pedig folyamatos segítséget, útmutatást kaptam. Nagyon jól éreztem magam, máskor is jövök, sőt ajánlom az ismerőseimnek is!

TerbeKrisztina

Kisgyerekkorom óta allergia kínoz! Áprilisban elkezdődik és több hónapon át kitart. Rengeteg mindent kipróbáltam, de a gyógyszerek elálmosítottak és a többi kezelés sem használt! Ekkor találtam rá a Fitnessreform AREC orvosi sókúra módszerére, amiről sok jót olvastam. Gondoltam kipróbálom. Rengeteget segített és most már sokkal jobban vagyok! A többi só megoldásnál nem jut el a só a kellő helyre, azaz a kishörgőkig, ezért nem használt!

Terbe Krisztina

Az allergia tönkreteszi a nyaramat! Barátnőm ajánlására próbáltam ki a Fitnessreform Arec módszerét! Hatalmas a javulás gyógyszer nélkül! Újra szép nyaram lesz!

Márton Mónika
DienesBArbara

Fantasztikusak az alakformáló gépek! Még sehol nem láttam ilyen modern gépeket és remélem hamarosan Budán is nyitnak üzletet! Ez nekem nincs túl közel, de szívesen járok, mivel sehol nem tapasztaltam ilyen hatékonyságot! Már 3 alkalom után láttam magamon a változást! Melyik gépről mondható még ez el?

Dienes Barbara

Kati nagyon kedves és segítőkész! A speciális alakformáló gépeik sokat segítenek a fogyásban!

Dr. Skeleczné Dr. Horváth Judit

Viki vagyok 39 éves. Fogytam 5 kg-t. Én bőrfeszesítésre használom a gépeket. Első alkalommal tapasztaltam a gépek hatékonyságát! Azóta 8 alkalmon vagyok túl, hasamról eltűnt az úszógumi! A bőrőm feszesebb! Az edzés nem megerőltető és sokkal hatékonyabb az eddig általam kipróbált gépeknél, edzéseknél. Ajánlom minenkinek!

Viki, 39 éves: "Hasamról eltűnt az úszógumi"
BiroBArna

Hosszú idő óta száraz köhögéssel küszködök! Mindent kipróbáltam és semmi sem segített! Aztán rátaláltam a Fitnessreform Arec orvosi sókúra módszerére. Na ez már a harmadik alkalom után bevált! Csökkentek a tüneteim és végre jobban vagyok!

Bíró Barna
BajkayPéter

Amikor csak tehetem, használom a Ceragem ágyat! Amatőr triatlonistaként rendszeresen edzek, aminek levezetéseként szerintem fantasztikusan átmasszíroz és nagyon komoly nyugtató hatása is van! Az ember szinte újjászületik!

Bajkai Péter

Mária, 70 éves vagyok! 5. alkalom után 4 kg-ot fogytam! Nehezen vettem rá magam, de örülök, hogy elkezdtem, kisebb lett a hasam, kisebb lett a csípőm! Jobb a közérzetem! Köszönöm Központi Mozgásstúdió!

Mária, 70 éves: 5 alkalom után 4 kg fogyás

Klára vagyok, 52 éves. 15 alkalmat töltöttem el a Központi Mozgásstúdióban. Sajnos a egészségügyi problémáim miatt nem tudok minden szolgáltatást igénybe venni. A gépeket viszont tudom használni! A változás szemmel is látható és centikben is mérhető! Derék -6cm, Comb -5 cm, Has -7 cm, Fenék -5cm! Elégedett vagyok! Továbbra is folytatom az edzést!

Klára, 52 éves: látható, centikben is mérhető eredmény

Gyermekünk Marci, akit 4 hónapos korától, az első légúti megbetegedésétől kezdve viszünk Arec típusú sóterápiára. Kipróbáltunk sószobákat, sóhomokozót, de aztán rátaláltunk a Fitnessreform Arec módszerére, ami meglepő, mennyivel hatékonyabb volt. Kipróbáltuk és egyből hatott! Rengeteg jót hallottunk róla kisgyermekes ismerőseinktől. Marci most 2,5 éves, és közösségbe kerülése óta sokszor szenvedett légúti megbetegedésektől, de sokkal rövidebb idő alatt gyógyul, mint társai és egyelőre a komolyabb szövődményeket is elkerültük. Antibiotikumot nem szerettünk volna adni neki, mert a csoporttársainál sem voltak túl hatásosak. Azóta Marcinak kistestvére született, és a terhesség alatti légúti betegségek esetében saját magamon is tapasztaltam, mennyire megkönnyíti a gyógyszermentes gyógyulást. Akut (nem lázas) betegség esetén naponta-kétnaponta megyünk, ha egészségesek vagyunk, akkor ősztől tavaszig hetente 1 alkalommal járunk a “játszószobába” rendszeres családi programként. Megelőzésképpen is csak javasolni tudjuk!

Bajkay-Szűcs Júlia

A Fitnessreform Narancsbőr eltüntető gépén nagyon sokat simult és feszesedett a bőröm. Centikben mérhetően formálódott az alakom! Az utóbbi időben az étkezésem változtatása nélkül megszabadultam 2,5 kg-tól!

VargaViktória

Kisgyerekkorom óta allergia kínoz! Áprilisban elkezdődik és több hónapon át kitart. Rengeteg mindent kipróbáltam, de a gyógyszerek elálmosítottak és a többi kezelés sem használt! Ekkor találtam rá a Fitnessreform AREC orvosi sókúra módszerére, amiről sok jót olvastam. Gondoltam kipróbálom. Rengeteget segített és most már sokkal jobban vagyok! A többi só megoldásnál nem jut el a só a kellő helyre, azaz a kishörgőkig, ezért nem használt!

Varga Viktória
DolhaiJudit

Nagyon nagy mozgásszervi fájdalmaim vannak! Ezért is imádom a masszázst.Régebben masszőrhöz jártam, de aztán rátaláltam a Ceragem 3D ágyra! Erre még gyakrabban tudok jönni, hiszen egy masszázs áráért 5x annyit kapok és ebben még akupresszúra és infrahő terápia is van! Elképesztő, hogy a  benne lévő számítógép beszkenneli a gerincemet és valóban a megfelelő helyeken masszíroz!

Dolhai Judit
BiroAnnamaria (1)

Szuper a hely és nagyon jó a hangulat! Úgy érzem magam, mintha haza mennék! Mindig kedvesek velem és érdeklődőek. Sok alakformálást próbáltam már, de ez mindegyiket felülmúlja! Nagyon hamar látványos, de ez nem meglepő, hiszen sokféle technológiát használnak egyszerre!

Bíró Annamária

Istenien érzem magam! Szuper gépek, jó hangulat, maximális figyelem! Nagyon köszönöm!

Melinda, 33 éves: "Istenien éreztem magam!"
BajkayPéter

Nagyon hatásosnak tartom a Fitnessreform Arec orvosi sókúráját. Allergiaszezonban a pollenallergiám sokkal gyengébb tüneteket okoz, amióta a családommal járok heti 1 alkalommal. Téli szezonban pedig a légúti megbetegedések megelőzésére használom! Alaposan átnéztem , hogy mit lehet róla tudni és elég meggyőző volt! Nekem sokkal jobban bevált, mint a többi, gyógyszeres megoldás!

Bajkai Péter az AREC-ről

"Mi törődünk Veled, és Te Magaddal?"